køreskole

Velkommen til

Allan's trafikskole

 

Mobil: 23 82 87 74

Køreskole

 

Hvis du er i færd med at finde den køreskole der passer til dig i Ringsted/Haslev området, så behøver du ikke lede længere! Allan’s Trafikskole har netop fundet sig til rette i nye lokaler i Sjællandsgade 1A, 4100 Ringsted .

 

Her på min centraltbelliggende adresse foregår alt vores teoriundervisning i små hold på mellem 6 og 8 elever. Filosofien her på køreskolen er at man lærer bedre i et trygt og roligt miljø, hvor kørelæreren har tid til at tilrettelægge undervisningen efter den enkelte elevs behov.

 

Her på køreskolen er det min ambition at det skal være en fornøjelse at tage et kørekort. Det stræber jeg efter at opnå, ved at have tilrettelagt undervisning således, at vi alle har det sjovt. Samtidigt tager opgaven vi seriøst, så eleverne i sidste ende står som dygtige billister med al den erfaring de har brug for, når de skal ud at køre på egen hånd.

 

Køreskolen er selvfølgeligt medlem af Dansk Kørelærer Union, som er din garanti for kvalitet og seriøsitet i undervisningen. Vi sætter en ære i at oplære de dygtigste billister og at alle vores elever skal gennemføre, og ende op med et kørekort. Hos mig skal det at tage et kørekort være en glædelig oplevelse og det vil jeg gøre alt for at det bliver!

 

Hvis du har nogle spørgsmål omkring holdstart eller andet er du velkommen til at kontakte mig på telefon: 23828774 eller på mail: post@a-trafikskole.dk.